Доведената дъщеря  вицепрезидента на САЩ Камала Харис дебютира като манекенка

...
Доведената дъщеря  вицепрезидента на САЩ Камала Харис дебютира като манекенка
Коментари Харесай

Доведената дъщеря на Камала Харис дебютира като манекенка

Доведената щерка  вицепрезидента на Съединени американски щати Камала Харис дебютира като манекенка на Седмицата на модата в Ню Йорк, заяви Си Ен Ен. Представянето й е снимано на филм, защото поради пандемията обичайните фешън ревюта протичат виртуално. 21-годишната Емхоф дефилира поредно с черен тренчкот от кожа, с дълго сиво палто и с черно сако с панталон в границите на сбирката есен/зима на стилната къща „ Проенца Шулер “..

„ Това беше първата ми демонстрация на стилния подиум - разяснява дъщерята на вицепрезидента - И поради тази причина се усещах малко нервна “. Филмът с манекените на „ Проенца Шулер “ е бил сниман навън в Ню Йорк при температура минус 10 градуса по Целзий.

Ела Емхоф е щерка на Дъг Емхоф и на Кърстин Макин, с която юристът се разведе през 2009 година, след което през 2014 година се ожени за настоящия вицепрезидент на Съединени американски щати Камала Харис. Тя е студентка последна година в учебното заведение по дизайн „ Парсънс “.

Ела направи усещане с избора си на тоалет по време на церемонията по встъпване в служба на Джо Байдън на 20 януари във Вашингтон. Eдна седмица след инаугурацията Емхоф беше ангажирана от манекенската организация IMG.Ела 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР